Information vecka 43 2017

 

Måndag 23 oktober

Kyrkans grundkurs distans, Benjamin kommer till närträff i samband med lunch

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

Tisdag 24 oktober

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

19.00 Föreläsning i Arken:  Mitt liv som naturfilmare, naturfotograf Ingemar Lind

Onsdag 25 oktober

Kyrkans grundkurs distans, Benjamin, avslutar sin närträff kl. 15.00

08.00 Mässa i Klosterkyrkan

20.00 ”Jympa” i Katarinaskolans gymnastiksal

Kontaktperson Edvin Klingberg, allmän 0761969713

Torsdag 26 oktober

8.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

12.30 Bildningsresan hos Korpen. Det finns listor för att välja grupp utanför matsalen.

15.20 Studeranderåd i Vätternsalen

Fredag 27 oktober

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan 

Under vecka 44 är det hemstudievecka. Det innebär att det inte är någon undervisning och det inte serveras någon mat. Du får uppgifter av dina lärare som du ska jobba med och lärarna ska finnas tillgängliga under veckan om du behöver handledning i uppgifterna.

Vi vill veta om några stannar kvar på internatet. Därför kommer vi att sätta upp listor i entrén till matsalen där du kan anteckna det.

Vi ses igen måndag 6 november!

Klädbytarvecka

Under vecka 46 finns det möjlighet att skaffa sig nya kläder i Haydnsalen i Trefaldighetsgården. Just nu pågår insamling av kläder. Det finns papperssäckar utställda lite varstans i skolan. Lämna kläder och klädtillbehör som du inte använder längre i dessa. Oavsett om du lämnat in något eller inte, är du välkommen att få, för dig nya kläder under vecka 46.

Höstbön!!

Nu när löven faller och klipps sönder ber vi ödmjukt om att alla använder gångarna och inte gräsmattorna när man går mellan olika hus! I höstblåsten blåser det in löv, det kan vi inte göra så mycket åt, men vi kan alla hjälpas åt att inte dra in en massa gräs och löv från gräsmattorna!

Skolans Blogg

Kristin Olsson som arbetstränar på skolan gör en blogg för skolan. Den kan du nå via vår hemsida eller www.vadstenafolkhogskola.wordpress.com

Studerande som vill gå på konserter med Vadstena Sång och Pianoakademi med rabatterat pris ska ha ett intyg från skolan. Intyg finns att hämta på expeditionen.