Vi önskar er alla en skön sommar

Ny lag om hantering av personuppgifter (GDPR)

Den nya lagen träder i kraft 25 maj 2018. Som skola behöver vi ju hantera en del personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut uppgifter om studerande till utomstående. Vi kommer att skriva ett avtal med alla studerande om detta till höstterminen. Vi sparar inte uppgifter om studerande när de avslutat sina studier vid skolan.

De intyg som skolan skriver ut kommer att sparas i 50 år.

Har du frågor kring skolans hantering av personuppgifter, prata med Marie på expeditionen eller rektor.

Höstterminen 2018

Höstterminen börjar torsdagen den 16 augusti. Alla som ska fortsätta till hösten kommer att få information om terminsstarten några veckor innan.

Information om personalförändringar på folkhögskolan

Mikael Carlefyr kommer att lämna sin tjänst hos oss i samband med läsårets slut, för att bli lärare på Sommenbygdens folkhögskola.

Nya lärare som är rekryterade är Maja Stenson och David Larsson.

Fredrik Eneroth kommer tillbaka från föräldraledigheten till höstterminens början.

Birgitta Svensson går i pension 1 juli 2018. Marie Fallström heter hennes efterträdare som började jobba här 1 april.

Eva Izosimova kommer att lämna sin tjänst som ekonomiassistent den 17 juni för ett arbete på Linköpings universitet.

Skolan har ändrat adress!

Ny adress är Lasarettsgatan 9 592 30 Vadstena.

Den gamla boxadressen fungerar under vårterminen. Adressbytet innebär att posten kommer senare på dagen, efter lunch finns den oftast att hämta i postfacken.

Skolans Blogg

Kristin Olsson som arbetstränar på skolan gör en blogg för skolan. Den kan du nå via vår hemsida eller www.vadstenafolkhogskola.wordpress.com

Studerande som vill gå på konserter med Vadstena Sång och Pianoakademi med rabatterat pris ska ha ett intyg från skolan. Intyg finns att hämta på expeditionen.