Information vecka 39 2018

Fredag 21 september

Lördag 22 september

Pride i Vadstena

Vadstena folkhögskola kommer att gå med i paraden.

Hela programmet finns anslaget på anslagstavlan vid ingången till matsalen. Mer information kommer i veckan.

Måndag 24 september

Kyrkans grundkurs distans, Betlehem kommer till närträff i samband med lunch

Tisdag 25 september

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

19.00 Föreläsning i Arken: Den rysk-svenska prinsessan Maria med make Vilhelm, författare Magnus Engberg

Onsdag 26 september

Textil och Hantverk åker till Ellen Keys Strand för att hämta inspiration. Tillbaka till lunchen.

Kyrkans grundkurs, distans Betlehem avslutar sin närträff kl. 15.00.

08.00 Mässa i Klosterkyrkan

Torsdag 27 september

8.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

12.30 Bildningsresan i Haydn: Empiren 1 ansvarar.

Fredag 28 september

Ny guidekurs, Guide 2, kommer till sin första närträff börjar kl.  14.00 och avslutar söndag 30 september kl. 16.00.

08.00 pilgrimsmässa i Klosterkyrkan

1-5 oktober får vi gäster till skolan från Nordfyns Folkhöjskole i Bogense, Danmark. Det är 22 elever och 3 lärare. Mer om programmet i nästa brev.

4 oktober åker vi på Östgötaresa. Mer information kommer i klasserna.

Vadstena föreläsningsförening håller föreläsningar på skolan på tisdagskvällar i samverkan med Vadstena folkhögskola.
Skolans studerande och medarbetare får delta gratis, utom daglediga som betalar halv avgift.

Lunch i matsalen

Skolans lunchtid är från kl. 11.30 till kl. 12.15.

Som du märkt så är det många fler som äter lunch i matsalen. För att det ska fungera smidigt för medarbetarna i köket är det viktigt att vi som får mat först lämnar plats till dem som kommer efter. Detta gäller alla dagar, men är särskilt viktigt på torsdagar. Så vänligen lämna din plats i matsalen när du ätit färdigt.